vrijdag 10 september 2010

Ik hou um !Een paar weken geleden heb ik besloten om een carbon strada te bestellen en mijn 10 maanden oude strada te koop te zetten. Wat ik echter niet in de gaten had is dat je bij velomobiel.nl vrijwel direct een strada kunt kopen en krijgen. Dat heeft tot gevolg dat ik dramatisch laag moet zakken met de vraagprijs voor mijn mooie strada. Zegge en schrijve was er één serieuze koper die een proefrit gemaakt heeft. De strada beviel hem (natuurlijk) goed maar hij moest er nog een weekendje over nadenken. In dat weekend heb ik heerlijk gereden tijdens mijn korte kampeervakantie en heb ik besloten hem alleen te verkopen als de potentiele koper accoord gaat met mijn prijs. Zo niet, dan haal ik hem uit de verkoop en houd ik hem. Zondag kreeg ik een tegenbod wat lager was dan mijn vraagprijs en heb ik simply red uit de verkoop gehaald.
En eigenlijk ben ik alleen maar opgelucht over mijn beslissing. Het is ook maar afwachten hoe sterk de Strada Sport is. 8 kg lichter, maar even sterk? Wat gebeurt er als een dakje hard aan de body trekt ? Kan ik nog evenveel bagage vervoeren op de bodem.. allemaal afwachten.
Simply Red ga ik gewoon afrijden. Hij is nu stil en ik rijd er perfect in. Geen pijn in mijn knie meer. Ik hou um !

4 opmerkingen:

Wim Schermer zei

Hi Paul,
Goede beslissing!. Een lichtere fiets gaat wel iets makkelijker de berg op, maar op het vlakke maakt het maar tienden van een kilometer uit. De huidige Strada is mooi rammelvrij, dat is met een lichtere fiets minder makkelijk te realiseren.
Een zorg minder dus.
Groeten,
Wim

marcel beekmans ( beekie ) zei

wijze beslissing Paul!

stradaatje zei

Ik sluit me aan bij de rest : verstandige keuze !

Teun Geeroms zei

goed zo Paul! Geniet nog wat meer van je fiets :-)